چرا طراحی سایت با وردپرس بهترین انتخاب است؟

طراحی سایت با وردپرس

بهتر است بدانیم، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا بوده که نیاز ما را برای طراحی سایت برآورده می‌کند. 

آنچه در این مقاله میخوانیم

 

  • مزایای طراحی سایت با وردپرس
  • معایب طراحی سایت با وردپرس
  • سخن پایانی

مزایای طراحی سایت با وردپرس

 

  • انعطاف پذیری در طراحی

وردپرس پلتفرمی بسیار انعطاف‌پذیر است و دارای قابلیت شخصی‌سازی بر‌اساس سلیقه افراد می‌باشد. با نصب افزونه‌ها و تغییر در ظاهر سایت و طراحی سایت ریسپانسیو می‌توان یک سایت کامل و مجزا با سایر سایت‌های وردپرسی ایجاد کرد. همچنین سایت‌های وردپرسی بسیار مقیاس پذیر هستند، به این معنا که طراح سایت می‌تواند چندین صفحه جدید در سایت ایجاد کند و نگرانی برای عملکرد سایت وجود نداشته باشد. مدیر سایت می‌تواند کاربران متفاوتی را به عنوان مدیر در سایت تعریف و به هر یک از آنها سطوح دسترسی مختلفی را واگذار کند. برای بروزرسانی سایت و افزونه‌ها نیازی به طراح سایت و برنامه نویس نیست و بروزرسانی به سادگی انجام می‌‌خواهد شد.

  • امکان توسعه پذیری ساده و سریع

 

هر طراح می‌تواند به آسانی و با مصرف مدت زمانی کوتاه، سایت خود را گسترش داده و با نصب افزونه‌های مختلف، بر عملکرد سایت خود بیافزاید. همچنین وردپرس در ابتدا برای وبلاگ نویسی ایجاد شده بود، به همین دلیل قابلیت‌های وبلاگ نویسی بالایی دارد که در این بین می‌توان به راه اندازی اشتراک ایمیل Rss در وبلاگ، قابلیت ثبت کامنت توسط بازدیدکنندگان و … اشاره کرد.

  • پلاگین‌های کاربردی (plug –in)

 

صدها و شاید میلیون‌ها پلاگین وردپرس برای افزودن امکانات جانبی به سایت‌ها وجود دارند. پلاگین‌ها به شما این امکان را می‌دهند که سایت خود را هر چه بیش‌تر شخصی‌سازی کرده و سایت مورد نظر خود را تنها با چند کلیک و بدون نیاز به داشتن دانش برنامه‌نویسی ایجاد کنید.

  •  پلتفرمی متن باز (open source) است

 

توسعه دهندگان وب می‌توانند کدهای مورد نظر خودشان را به آن اضافه کنند و آن را در اختیار افراد دیگر قرار دهند. افراد برای طراحی سایت وردپرسی احتیجی به کدنویسی از پایه را نخواهند داشت.

معایب وردپرس

برای مشاهده بیشتر خدمات ما به عنوان‌های طراحی سایت پزشکی و طراحی سایت دانلود موزیک مراجعه کنید.

معایب طراحی سایت با وردپرس

 

  • به روزرسانی‌های مداوم

 

وردپرس بطور متناوب نسخه‌ای جدید از قالب‌ها و افزونه‌های خود را ارائه می‌کند. با به بروز کردن این امکانات، باید توقع تغییر در ظاهر و نتیجه افزونه‌ها و قالب را داشت.  از این‌رو برای پیشرفت وضعیت بعد از بروز رسانی نیاز به یک طراح سایت و برنامه نویس باتجربه خواهید داشت تا در صورت پیدایش هرگونه مشکل، نسبت به عیب یابی آن اقدام و مشکلات را رفع نماید.

  • استفاده بیش از حد از منابع

 

نصب تعداد زیادی افزونه در جهت بالابردن امکانات وب‌سایت باعث استفاده بیش از حد از منابع سرور شده و معمولا سایت نیاز به ارتقاء سرویس میزبان خواهد داشت.

  • آسیب‌پذیری

 

به دلیل متن باز بودن وردپرس، کدهای آن در دسترس همگان است و در صورتی که فردی بتواند در آن نفوذ کند، به آسانی می‌تواند میلیون‌ها سایت را هک کند. البته این قابلیت برای برنامه‌نویسان حرفه‌ای و باتجربه است که سال‌ها با این سیستم کار کرده و با کدهای آن آشنایی دارند.

سخن پایانی 

 

پیشنهاد می‌شود همواره وردپرس خود را به‌روزرسانی کنید تا از آسیب‌های ناشی از سیستم‌های قدیمی در امان باشید. وردپرس می‌تواند یک پلت فرم خوب برای طراحی سایت‌‌های مختلف باشد و همه‌ی معایب آن به آسانی می‌تواند توسط یک تیم طراحی حرفه‌ای رفع بشوند.

نظر خود را بگذارید