در واقع URL مخفف uniform resource locator می باشد.
URL همان کاراکترهایی است که در قسمت بالای address bar مرورگر می باشد که آدرس یک صفحه اینترنتی را نشان می دهد.
مثلا نام دامنه https://mirsoft.org/ را می توان بخشی از URL دانست.
URL ها از کاراکتر های مشخص و استانداردی تشکیل می شوند و از کاراکترهای غیر استاندارد نمی توان استفاده نمود.
URL غیر استاندارد، به URL گفته می شود که حروف غیر مجاز در آن زیاد است.
به تازگی کاراکتر هایی معرفی شده اند که در گوگل ایندکس می شوند.اما ضعف هایی نیز دارند که ممکن است در برخی سرور ها و در شرایطی خاص با مشکل مواجه شوند.
اساسی ترین مشکل لینک فارسی طولانی بودن است. URL انگلیسی یا همان لینک انگلیسی نسبت به URL فارسی به شدت کوتاهتر میباشد.
برای امتحان یک لینک فارسی و یک لینک انگلیسی با تعداد کلمات یکسان بسازید و بعد آنها را کپی کرده و در تلگرام انتشار دهید. قطعا از تعداد بسیار زیاد کاراکترهای لینک فارسی تعجب خواهید کرد.
این موضوع زمانی ممکن است بیشتر به چشم بیاید که می خواهید برای وبسایت خود لینک گذاری و بک لینک سازی انجام دهید، انتخاب URL به زبان انگلیسی حجم کلمات کمتری را می گیرد. اگر شما بخواهید برای سایت های مختلف لینک سازی کنید URL فارسی با تعداد کاراکترهای بیشتر همراه است.
همونطور که در نکته بالا اشاره شد هرچه URL پستهای سایت شما کوتاهتر باشد به بهینه سازی اصولی سایت نزدیکتر است، پستها با نامک انگلیسی در سئو مناسبتر است. البته این فاکتور نقش کوچکی در سئو دارد و سئوی خوب، مجموعهای از صدها فاکتور مختلف هست.
وقتی پستها یا مقالات شما با نامک انگلیسی درج می شوند URL کاربرپسند تر خواهد بود و به راحتی با یک نگاه میشود موضوع مقالهها را حدس زد ولی پستهایی که با نامک فارسی درج می شوند URL با حروف نامشخص در محیطهای دیگر مثل شبکههای اجتماعی نشان داده میشوند و اصلا با نگاه به لینک نمیشود حدس زد که مقاله مورد نظر درباره چیست!
پس کاربر با لینک های انگلیسی تجربه کاربری (User Experience) بهتری از سایت شما خواهد داشت.
تجربه نشان داده که لینکهای انگلیسی سریعتر و راحتتر ایندکس می شوند و موتورهای جستجو راحت و سریع با آنها تعامل میکنند. از طرفی دیگر باعث افزایش سرعت وبسایت نیز خواهند شد، به دلیل اینکه هندل URL انگلیسی برای سرور راحتتر است و سریعتر پاسخ میدهد تا فارسی، هر چند شاید این مورد آنچنان محسوس نباشد ولی حداقل در سرورهای اشتراکی که بیشترین میزبانی رو دارند کمی قابل توجه میباشد.
خیلی از افراد مثل وبمستران، متخصصین سئو و طراحان سایت و یا کاربران عادی که نیازهایی به یک صفحه خاص در یک وبسایت داشته باشند بدون سرچ کردن، مستقیم آدرس سایتهای مورد نظر خودشان را تایپ میکنند و وارد صفحهای خاص از یک وبسایت میشوند، حال اگر لینک یا URL سایت فارسی باشد کار سخت میشود و تقریبا در ۹۹ درصد موارد افراد لینک فارسی را در نوار آدرس تایپ نمیکنند، پس بهتر است به راحتی کاربر در اعمال سئو داخلی سایتمان اهمیت دهیم.
وقتی کاربر شما میخواهد یک URL انگلیسی را به اشتراک بگذارد آدرس خواناست و به راحتی میشود آنها را به همان حالتی که هستند دید. اما در حالت فارسی UTF8 به هم میریزد و آدرسها ناخوانا میشوند شبیه یک سری اعداد و ارقام طولانی و نامشخص که نمیشود آنها را خواند.
1400 © حق نشر برای میرسافت محفوظ است
نظر خود را بگذارید