تغییر قالب وردپرس

 

ممکن است از قالبی که روی سایت‌ خود نصب کرده ایم به دلایلی رازی نبوده باشیم و تصمیم بر تعویض آن بگیریم  و یا ممکن است قالب فعلی‌ امکانات کمی داشته و نیازهای مارا برطرف نکند. ما قالب آوادا رو بجای قالب قبلی‌ روی سایت نصب خواهیم کرد و به نکات و مراحل انجام می‌پردازیم. توجع به این نکته ضروری است که به طور کلی مراحل نصب همه قالب‌ها به یک شکل است‌.

10 روش افزایش سرعت سایت در ورد پرس

  •  تهیه بکاپ از سایت فعلی 

ابتدا میبایست حتما از سایت‌ مورد نظر بکاپ تهیه کنید تا اگر در مراحل تغییر قالب با مشکلی روبرو شدیم بتوانیم از بکاپ گرفته شده استفاده کنیم. می‌توان در سی پنل فول بکاپ گرفت یا به صورت جداگانه از فایل‌ها و پوشه‌ها بکاپ تهیه کرد و در جای امن نگه‌داری نمود. سپس می‌توان وارد مراحل نصب شد.

  • آپلود فایل‌های قالب جدید

در مرحله بعد میبایست وارد هاست شد و در مسیر public_html > wp-content > themes فایل زیپ قالب جدید را آپلود نمود. بعد از اینکه  کاملا آپلود انجام شد، فایل زیپ را اکسترک کرده تا پوشه قالب اصلی در داخل پوشه themes قرار گیرد.توجه فرمایید که اگر قالب آوادا را از سایت ایران آوادا تهیه نمودید و اقدام به نصب می‌کنید، باید حتما قالب اصلی آوادا با نام IranAvada و قالب فرزند آوادا با نام IranAvada-Child-Theme را با هم آپلود کنید و در داخل پوشه themes اکسترکت کنید و در مدیریت وردپرس قالب فرزند را فعال نمایید.

Change wordpress theme

  • آپلود فایل‌های افزونه‌های قالب جدید

پس از آپلود و اکسترکت قالب در پوشه themes، وارد پوشه پلاگین‌ها در مسیر public_html > wp-content > plugins شده و افزونه‌های مورد نیاز قالب را آپلود نمایید. نسبت به قالبی که تهیه نموده اید، می‌بایست افزونه‌های مورد نیاز آن را  در پوشه plugins آپلود کنید. به طور مثال برای قالب آوادا باید پلاگین fusion builder و پلاگین fusion core را آپلود کنید. بعد از آپلود، فراموش نکنید که فایل‌های زیپ را اکسترکت نموده تا پوشه اصلی پلاگین‌ها داخل پوشه plugins قرار گیرد. به همراه قالب آوادا پلاگین‌های مختلفی ارائه شده، از جمله اسلایدر ریولشن، لایر اسلایدر، ACF و غیره که می‌بایست دقت نمایید که نیاز به نصب همه آنها نیست. پلاگین‌ها را بررسی نموده و در صورت نیاز نصب کرده و استفاده نمایید.

پلاگین (Plug-in) چیست؟ 

  • فعالسازی قالب جدید

پس از آپلود و اکسترکت قالب و پلاگین‌های جدید، دیگر به هاست نیازی نخواهیم داشت. به مدیریت وردپرس وارد شده و افزونه تعمیر و نگهداری را از منوی افزونه‌ها افزودن نصب می‌کنید. پیشنهاد می‌شود که افزونه تعمیر و نگهداری را در این صفحه نصب کنید که از مخزن وردپرس بوده و بسیار کاربردی می‌باشد. باید در نظر داشته باشید که تغییر قالب در هر سایت وردپرسی، به احتمال زیاد سبب بهم ریختگی‌هایی در سایت خواهد شد که با نصب افزونه تعمیر و نگهداری از ورود کاربران به سایت به طور موقت جلوگیری خواهد شد. پس از نصب و فعالسازی این افزونه، به ترتیب وارد منوی نمایش پوسته‌ها شده و قالب جدید را فعال نمایید.

Change wordpress theme

  • فعالسازی افزونه‌های قالب جدید

پس از فعال‌سازی قالب، از مدیریت وردپرس، وارد منوی افزونه‌ها شوید و افزونه‌هایی که از طریق هاست آپلود نموده اید را فعال نمایید. بعد از تغییر قالب ، یکبار صفحه اصلی را باز کنید و بررسی کنید که آیا صفحه اصلی سایت بهم خوردگی دارد یا خیر. اگر شما در قالب قبلی‌ برای طراحی برگه‌ها از صفحه ساز استفاده نکرده باشید، احتمالا مشکلی در نمایش برگه‌ها نخواهید داشت. اما اگر از صفحه ساز استفاده کرده باشید، به احتمال زیاد برگه‌ها دچار بهم ریختگی خواهند داشت. یا تعدادی کد در برگه‌ها نمایش داده می‌شود و یا عکس‌ها بزرگ و کوچک و به طور نامنظم نمایش داده می‌شوند‌.

برای رفع این مشکل میبایست وارد ویرایش برگه‌ها شده و برگه‌ها را ادیت نمایید. اگر کدهای اضافی در نوشته‌ها وجود دارند، آن‌ها را پاک نموده و با استفاده از صفحه ساز قدرتمند آوادا صفحه را مرتب و منظم طراحی کنید.

  •  افزونه‌ها و قالب‌های اضافی را پاک نمایید 

پس از اینکه کار برگه‌ها به پایان رسید باید وارد افزونه‌ها  شوید و افزونه‌های غیر ضروری را پاک کنید. بعضی از قالبها دارای افزونه‌های اضافه هستند. افزونه‌های اضافی را پاک نمایید. بعد از پاکسازی افزونه‌ها وارد منوی نمایش پوسته‌ها شوید و قالب یا قالب‌های اضافی را پاک کرده، چرا که مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

در نتیجه هنگامی که تمامی سایت را بررسی کردید و مشکلات و بهم ریختگی‌های احتمالی را رفع نمودید و افزونه‌ها و قالب‌های اضافی را حذف کردید،حال می‌توان افزونه تعمیر و نگهداری را هم غیر فعال و حذف کنید تا سایت برای دیگر کاربران نیز قابل نمایش شود.

پست مرتبط

نظر خود را بگذارید