گیمیفیکیشن فرآیندی برای ادغام سازوکار بازی برای ایجاد انگیزه برای مشارکت، تعامل و وفاداری در بستری است که از قبل موجود می باشد. Gamification می تواند نوعی وب سایت و یا حضور در رسانه های اجتماعی، فعالیت روزانه، تعامل با مشتریان و موارد دیگری همانند این ها باشد.گیمیفیکیشن استفاده از مکانیزم بازی، عناصر رفتاری و تکنیک های طراحی در زمینه های غیر بازی است. به عبارت دیگر، شامل عناصر کلیدی است که باعث ایجاد مشارکت در بازی ها ایجاد می شود.
کاربرد گیمیفیکیشن در کسب و کار به دلیل آن است که افراد بر آنچه انجام می دهند کنترل کافی را دارند و همچنین نشانگرهای واضحی از پیشرفت را در اختیار آنها قرار می دهد، نقشه ای که آنها را در اقدامات آینده هدایت می کند و جوایزی که به وضوح نشان می دهد که چه زمانی رفتارهای مناسب را انجام داده اند. عنصر رقابتی را که اکثر برنامه های گیمیفیکیشن از آن استفاده می کنند باعث می شود که به عنوان یک ابزار موثر عمل کند.
بازی سازی را ساده نگه دارید: مردم بازی را با سرگرمی مرتبط می دانند. شما نباید گیمیفیکیشن را با پیچیده کردن بی دلیل، تفریح و سرگرمی را از آنها سلب کنید.
مخاطبان هدف را بشناسید: هر کاری که انجام می دهید، مخاطبان هدف شما همیشه باید اولویت شما باشند. اگر کسانی که در نهایت از شما خرید خواهند کرد، در مرکز تصمیم گیری شما قرار ندارند، نمی توانید انتظار داشته باشید که تلاش های شما به نتیجه برسد.
پاداش دهید: اگر تازه وارد گیمیفیکیشن شده اید، می توانید با ارائه جوایز کوچک شروع کنید. بسیار مهم است که گیمیفیکیشن خود را ساده نگه دارید تا مخاطبان به راحتی بفهمند چگونه می توانند پاداش ها را کسب کنند.
کاربران را تشویق کنید : گزینه هایی را اضافه کنید که به مخاطبان شما اجازه دهد دوستان خود را برای بازی دعوت کنند. علاوه بر اینکه محتوای گیمیفیکیشن خود را رقابتی تر و تعاملی تر می کنید، همچنین مشتریان خود را نیز افزایش می دهید.
1400 © حق نشر برای میرسافت محفوظ است
نظر خود را بگذارید