انواع مختلفی از لینکها وجود دارد که که یکی از آن ها لینک داخلی است. منظور از لینک داخلی لینکی است که یک صفحه از سایت را به یک صفحه دیگر از همان سایت، مرتبط میکند. بنابراین بارزترین تفاوتی که در خصوص لینک سازی داخلی و لینک خارجی میتوان به آن اشاره کرد؛ این است که بک لینک داخلی سایت بین دو دامنه مختلف صورت میگیرد. یکی از مهمترین و شاید فراموش شده ترین تکنیکهای سئو لینک سازی داخلی است که نقش بسزایی در افزایش رتبه سایت دارد. اما عدم وجود استراتژی لینک سازی داخلی، گاه موجب آسیب دیدن تجربه کاربری و در نهایت امتیاز سئو سایت خواهد شد.
لینک سازی داخلی به درک بهتر موتورهای جستجو از ساختار سایت، کمک خواهد کرد. افزایش سرعت ایندکس مطالب، یکی از مهمترین مواردی است که اکثر وبمستران آن را دنبال میکنند. در نتیجه موتورهای جستجو مانند گوگل، برای هر وب سایت، یک بودجه محدود جهت ایندکس بر اساس میزان تولید محتوا عمومی، اعتبار سایت و … اختصاص میدهند. بنابراین شما باید از این بودجه محدود به بهترین شکل ممکن بهره ببرید. ساخت لینک داخلی یکی از این ترفندهاست. با استفاده از لینک داخلی، رباتهای گوگل سریعتر صفحات جدید شما را شناسایی کرده و ایندکس میکنند.
برای ایجاد لینک داخلی هدفمند، مراحل زیر را دنبال کنید.
گام نخست برای ایجاد استراتژی لینک سازی داخلی، تعیین صفحات هاب سایت است. این صفحات، معمولاً صفحات اصلی سایت هستند که حجم زیادی از ترافیک سایت را شامل میشوند. این صفحات معمولاً کلمات کلیدی کوتاهی داشته و هدف رتبه گرفتن در کلمات کلیدی دم بلند نیست.
در مرحله بعد باید محتواهایی با موضوعات مشابه را مشخص کرده و در یک دسته قرار دهید. منظور از دسته، دسته بندی داخل سایت نیست. با استفاده از محتواهایی که در این صفحه قرار میگیرند، میتوانید ارتباط و انسجام داخل سایت را هم به کاربران و هم به گوگل نمایش دهید.
هنگام ساخت لینک داخلی، نباید از یک انکر تکست ثابت استفاده کرد. رفتار طبیعی یکی از مهمترین اصولی است که هنگام لینک سازی طبیعی باید مورد توجه قرار داد. بنابراین برای انتخاب انکر تکست درست باید به مواردی مانند تنوع ، استفاده از کلمات کلیدی دم بلند و عبارات متنی مرتبط توجه کرد .
اصولا هرچه که تعداد لینکهای خارجی یک صفحه بیشتر باشد، اعتبار صفحه هم بیشتر خواهد بود. بنابراین استراتژی لینک سازی خارجی و داخلی سایت شما، تا حدی در ارتباط با یکدیگر هستند. پس صفحاتی که برایشان لینک سازی کرده اید را مشخص کرده و در دسته بندی مرحله ۲ قرار دهید.
این نوع لینک، همانطور که از اسمش پیداست، برای کمک به کاربران جهت دریافت پاسخ سؤالاتشان، در سطح سایت مورد استفاده قرار میگیرد. از این نوع لینک معمولاً در منوی اصلی، فوتر سایت و ساید بار سایت بکار میرود. هدف از این نوع لینک سازی داخلی کمک به بهبود تجربه کاربری، جهت بررسی تمام قسمتهای مهم سایت است.
جایگاه پیوندهای داخلی متنی معمولاً در محتوای اصلی صفحه است. این لینکها با استفاده از یک انکر تکست مرتبط با صفحه مبدأ، به صفحه ای دیگر از سایت، لینک میشوند. با استفاده از این سبک لینک سازی، ارتباط موضوعی بین صفحات گوناگون را تعیین میکنید. در این صورت اگر صفحه اعتبار خوبی داشته باشد، از طریق الگوریتم PageRank به صفحات دیگر هم منتقل خواهد شد.
1400 © حق نشر برای میرسافت محفوظ است
نظر خود را بگذارید