Css

Cssمخفف Cascading Style Sheet است. زبان css یکی از زبان های برنامه نویسی طراحی صفحات وب برای ایجاد و ساخت مشخصات ظاهری اسناد و اطلاعات وب سایت می باشد. css یکی از رایج ترین و محبوب ترین ابزارهای طراحی صفحات وب سایت نوشته شده توسط زبان HTML و یا XHTML می باشد و همچنین از زبان های اسکریپت دیگری مانند plain XML، SVG و XUL نیز به خوبی پشتیبانی می نماید.

معرفی فریمورک های css

در کدنویسی با استفاده از CSS می‌توانید استایل سایت مثل رنگ، فونت، تصاویر پس زمینه و … را بصورت دلخواه تغییر دهید. هدف از تولید css در واقع جداسازی اطلاعات محتوا از اطلاعات ظاهری مانند صفحه بندی، رنگ و سایز و نوع فونت می باشد. این جداسازی موجب افزایش سرعت در دسترسی به سایت، انعطاف پذیری بیشتر برای کنترل ویژگی های ظاهری، قابلیت طراحی چندین صفحه با یک فرمت یکسان و جلوگیری از پیچیدگی و انجام کارهای تکراری در طراحی وب سایت می گردد.


معرفی فریمورک های css


Bootstrap

معرفی فریمورک های css

بوت‌استرپ یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های مربوط به فریمورک‌های سی‌اس‌اس در جهان است. این فریمورک تمامی استایل‌های پایه و کامپوننت‌های مورد نیاز یک طراح را فراهم می‌کند. بوت‌استرپ بیشتر مرورگرهای دنیا را پشتیبانی می‌کند و مشکلات مربوط به پشتیبانی در سی‌اس‌اس را حل می‌نماید. این مورد با طراحی واکنشگرا ساخته شده و کاملا با موبایل سازگاری دارد، از این رو وبسایت را برای افرادی که با دستگاه‌های کوچک وارد آن می‌شوند بسیار زیبا می‌سازد.


چرا از این فریمورک استفاده کنیم؟

  • صرفه‌جویی در زمان
  • ثبات و کار تیمی
  • بهتر نگه‌داری مناسب از پایگاه کد

Foundation

یکی از فریمورک‌های بسیار عالی در زمینه طراحی رابط کاربری و فرانت‌اند است. برای فردی که قصد خلاقیت و ایجاد طراحی حرفه ای را داشته باشد این مورد بسیار عالی‌ست، همچنین می‌شود با آن به صورت واکنشگرا طرح‌ها را ایجاد نمود. Foundation یک فریمورک ماژولار است و شامل برگه‌های استایلی SASS است .


چرا از این فریمورک استفاده کنیم؟

  • منحصر به فردی بالا
  • سی اس اس(CSS) بهینه
  • انعطاف بیش‌تر در گریدها

Uikit

معرفی فریمورک های css

یک فریمورک ماژولار و بسیار سبک برای طراحی رابط کاربری است. به صورت بسیار خوب و ساختارمندی درست شده و همچنین المان‌های آن به خوبی استایل‌دهی شده‌اند. قابلیت سفارشی‌سازی بالایی دارد و همچنین با انیمیشن‌های وب سازگاری خوبی دارد. با وجود آنکه در زمینه طراحی رابط کاربری گزینه جدیدی به حساب می‌آید اما انعطاف پذیری بسیار بالایی را از خود برای طراحان وب نشان داده است.


چرا از این فریمورک استفاده کنیم؟

  • معماری واضح
  • ماژولار
  • قابلیت سفارشی سازی بالا

Semantic UI

یکی دیگر از فریمورک‌های محبوب طراحی رابط کاربری به شمار می‌آید، البته این فریمورک حالت‌های سفارشی‌سازی بسیار بیشتری را نسبت به بوت استرپ ارائه می‌کند. این فریمورک به صورت رسمی از تعدادی فریمورک، کتابخانه و حتی سیستم مدیریت محتوا پشتیبانی می‌کند.


Skeleton

یکی از سبک‌ترین فریمورک‌های واکنشگرا و ساده CSS به حساب می‌آید. این فریمورک تنها از HTML خام پشتیبانی می‌کند و بلعکس دیگر فریمورک‌ها جدای از یک سیستم گرید و چند مورد دیگر مانند دکمه‌ها، ورودی‌ها، لیست‌ها و چند مورد ساده دیگر، چیز دیگری را ارائه نمی‌دهد. همچنین نکته دیگر قضیه آن است که کاملا از CSS ساخته شده است. Skeleton به خوبی ساختاربندی شده و المان‌های رابط کاربری آن بسیار ساده و سبک است.


Bulma

معرفی فریمورک های css

این فریمورک ساده و سریع است، جدای از آن به شما اجازه می‌دهد که قابلیت‌های شخصی‌سازی بسیاری را اعمال کنید و مهمتر از همه از FlexBox بهره می‌گیرد که به شما برای لایه‌بندی وبسایت انعطاف پذیری بسیاری را می‌دهد. Bulma در حال حاضر روی نسخه بتا قرار دارد اما در این حال نیز ویژگی‌های بسیار خوبی را عرضه کرده و می‌شود از آن‌ها بهره گرفت.


چرا از این فریمورک استفاده کنیم؟

  • طراحی آسان و خلاقانه
  • داکیومنت‌ کامل
  • همه‌کاره بودن

Tailwind

معرفی فریمورک های css

این یک فریمورک سبک وزن است که آزادی را به توسعه دهندگان می دهد. این یک طراحی خاص ندارد ، بلکه به شما امکان می دهد سبک منحصر به فرد خود را سریعتر پیاده سازی کنید. تِیل ویند(Tailwind) تم پیش‌فرضی ندارد. شما هیچ کامپوننت UI را به شکل built-in در این Framework پیدا نخواهید کرد. اما ویجت‌های از پیش طراحی شده ای وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آن‌ها سایت خود را بسازید.


چرا از این فریمورک استفاده کنیم؟

  • سایتتان با تغییرات اشخاص مختلف به هم نریزد
  • راحتی در استفاده
  • قابلیت سفارشی‌سازی بالا
  • سرعت توسعه‌ی بالا

سخن پایانی

css در واقع جداسازی اطلاعات محتوا از اطلاعات ظاهری مانند صفحه بندی، رنگ و سایز و نوع فونت می باشد. این جداسازی موجب افزایش سرعت در دسترسی به سایت، انعطاف پذیری بیشتر برای کنترل ویژگی های ظاهری، قابلیت طراحی چندین صفحه با یک فرمت یکسان و جلوگیری از پیچیدگی و انجام کارهای تکراری در طراحی وب سایت می گردد.

پست مرتبط

نظر خود را بگذارید