امروزه برای دانستن هر موضوعی، پرسیدن هر سوالی، ابتدا در گوگل به دنبال آن می گردیم!احتمالا بیشتر شما به سادهترین روش ممکن اطلاعات را جستجو میکنید. کلمات را مینویسید وآنقدر آنها را جا به جا میکنید تا سرانجام چیزی را که میخواهید پیدا کنید؛ مگر اینکه اطلاعات کافی از روش های جستجوی حرفه ای در گوگل را داشته باشید.
شما نیاز دارید تا دقیق ترین و معتبرترین مطالب را از گوگل به دست آورید. گاهی ممکن است با سفارش هایی برخورد کنید که مربوط به حیطه ای تخصصی هستند. در چنین شرایطی لازم است که مطالب دقیق و معتبری را به عنوان منبع پیدا کنید که از صحتشان مطمئن هستید. بنابراین با داشتن مهارت در جستجوی گوگل دیگر دچار مشکلی نمی شوید.
استفاده از علامت کوتیشن یا نقل قول که آن را به این صورت: “[میرسافت]” به کار می بریم، می تواند به جست و جوی دقیق به شما کمک کند.اگر می خواهید تا به دقیقا به دنبال یک جمله یا عبارت مشخص بگردید (بدون هیچ کم و زیادی) از علامت کوتیشن در جستجوی خود استفاده نمایید. در چنین شرایطی گوگل تنها آن صفحاتی که عبارت داخل کوتیشن مارک یا علامت نقل قول دارد را به نمایش در می آورد. این ترفند برای زمانی بیشتر اهمیت پیدا می کند که به دنبال یک نتیجه کاملا دقیق و خاص هستید و هیچ گونه نتایج مشابه یا مرتبط دیگری را نمی خواهید.
ممکن است برخی از واژگان عبارت جستجوی خود را درست به خاطر نیاورید. یا ممکن است جست و جوی شما حالتی از ابهام یا کلیت داشته باشد. در این شرایط می توانید به جای واژگانی که به یاد نمی آورید یا حالت کلی دارند، ستاره بگذارید.
این مورد از ترفندهای جستجوی حرفه ای در گوگل می تواند برای محتوا نویس ها و کسانی که کار تحقیقاتی می کنند بسیار کاربرد داشته باشد. برای آن که گوگل فایل های خاصی را در نتایج جستجو نشان می دهد، می توان از عبارت filetype استفاده کرد.
در بسیاری از مواقع ممکن است یک مطلب از روی یک سایت حذف بشود. این اتفاقی است که در سایت های خبری و خبرگزاری ها نظیر آن را زیاد بوده است. یا آن که ممکن است سرور سایت به هر دلیلی دچار مشکل بشود و نتوان به مطالب آن دسترسی پیدا کرد.برای این کار کافی است پیش از آدرس سایت یا صفحه اینترنتی مورد نظر خود عبارت cache: را بنویسید. با این کار قادر خواهید بود تا آن صفحه یا سایت را به شیوه ای که در گوگل ایندکس شده ببینید.
بهتر است هنگام جستجو ابتدا از کلیدواژه های ساده و عبارت های کلی استفاده کنیم؛ اگر به نتیجه مطلوب خود نرسیدیم، آن گاه رفته رفته جستجو را جزیی تر کرده و از کلمات کلیدی طولانی تر استفاده کنیم.مثلا می توان عبارت «تولید محتوا» را در گوگل جستجو کرد. اگر نتایج مطلوب نبود و نیاز به نتایج جزیی تر داشتیم، عبارت «تولید محتوای اینستاگرام» را جستجو کنیم. برای این که از این هم فراتر برویم می توانیم عبارت جستجو را به این صورت تغییر بدهیم: «خدمات تولید محتوای اینستاگرام».
این مورد یکی از خاص ترین و حرفه ای ترین ترفندهای جستجوی حرفه ای در گوگل به شمار می آید. اگر می خواهید جستجوی خود را به صفحات ایندکس شده در یک بازه زمانی خاص محدود کنید، از این ترفند استفاده نمایید.این ترفند این چنین است که پس از عبارت مورد نظر خود، تاریخ دو سال را نوشته و در بین آن ها دو نقطه «..» می گذارید.
فرض کنید به دنبال محتوایی شامل یک کلمهی خاص هستید و همزمان مایلید کلمات مشابه و مرتبط با آن کلمه را هم در جستجویتان پوشش دهید، برای این منظور از نشان ~ پس از کلمهی مورد نظر استفاده کنید.
برای یافتن معنی یک عبارت در کوتاهترین زمان کافی است دستور :define را تایپ کنید. این کار امکان شنیدن تلفظ را نیز فراهم میکند.
اگر به دنبال اخبار مکانی خاص یا اخبار رویداد خاصی در مکان مورد نظر هستید از دستور :location استفاده کنید.مانندgame location:iran
اگر که نیاز به حساب و کتاب داشتید اما ماشین حساب دم دستتان نبود، کافیست در گوگل عملیات ریاضی مورد نظر خود را تایپ کنید.
برای آگاهی از وضعیت آب و هوا، کافی است نام شهر را به انگلیسی پس از کلمهی weather بنویسید تا خلاصهای از وضعیت و دمای هوای شهر مورد نظر پیش از هر نتیجهی دیگری برایتان به نمایش درآید.مانند weather esfahan
با نوشتن نام شرکت هواپیمایی و شمارهی پروازتان، مشخصات، وضعیت و دیگر اطلاعات سودمند مربوط به آن پرواز در اختیارتان قرار میگیرد.
برای مقایسهی دو نوع غذا و کسب اطلاعاتی دربارهی مواد مغذی، معدنی، میزان کالری و… هر یک، سادهترین راه برای یافتن بهترین محتوا، نوشتن نام آنها است.مانند pizza vs broccoli
1400 © حق نشر برای میرسافت محفوظ است
نظر خود را بگذارید