امروزه استفاده از ایموجی ها در فضای مجازی بسیار گسترش پیدا کرده است. ایموجی هادر واقع بیان احساسات و برقراری ارتباط را برای افراد راحت تر می کنند. پدیده ای که امروزه در وب سایت ها، شبکه های اجتماعی و حتی روزنامه ها و برخی بیلبوردهای خلاقانه نیز دیده می شود.
گوگل در سال 2015 استفاده از ایموجیها را ممنوع اعلام کرده بود. زیرا ادمینهای وبسایت و وبمسترها از آنها استفاده بیش از حد و نادرستی میکردند. از آنجایی که تمرکز گوگل روی کیفیت محتوا است، مخالفت با استفاده از ایموجی توجیهپذیر بود.عمر این ممنوعیت کوتاه بود و بیشتر از یک سال طول نکشید. گوگل در سال 2016 با استفاده مجدد از ایموجیها موافقت کرد. اما یک سری محدودیت و فیلتر برای این استفاده در نظر گرفت. گوگل اعلام کرد که ایموجیهایی که استفاده میشوند باید با عنوان و محتوای وبسایت هماهنگ بوده و در غیر این صورت، باعث کاهش رتبه سئو وبسایت خواهد شد. سپس، گوگل این امکان را برای کاربران به وجود آورد که با جستوجوی ایموجی به محتوای مدنظرشان دسترسی پیدا کنند. اما تعداد این کاربران اندک است. یکی دیگر از قوانینی که گوگل در استفاده از ایموجی درنظر گرفته است، استفاده بهینه از آنهاست.
اگر شما از ایموجیها بیش از اندازه استفاده کنید، وبسایت شما اسپم شناخته میشود و در SERP ظاهر نخواهد شد. در مجموع میتوان گفت که گوگل با استفاده از ایموجیها مخالف نیست، اما با استفاده نادرست از آنها موافق نیست. گوگل همواره از نظرات مخاطبان خود برای جلب رضایت بیشتر آنها استفاده میکند. ایموجیها هم یکی از این مواردی هستند که گوگل به محض آگاهی از میزان علاقه مردم نسبت به آنها، استفادهشان را مجاز کرده است.
برای اضافه کردن ایموجی ها در اسنیپت مورد نظر خود، می توانید از انواع ایموجی ها در سایت های رایگانی مانند iEmoji و یا emojipedia بهره مند شوید و طرح دلخواه خودتان را انتخاب نمایید.
برای قرار دادن ایموجی در عنوان یا توضیحات متا، کپی کردن کد ایموجی مورد نظر شما و قرار دادن آن در عنوان است.
می توانید به صفحه ایموجی ها بروید و توسط کدهای Decimal HTML Entity و یا Hexadecimal HTML Entity، ایموجی مورد نظر خود را در اسنیپت استفاده نمایید.
ایموجی ها را در مکان مناسب خود استفاده کنید.
در کسب و کار های رسمی، از به کار بردن ایموجی ها خودداری کنید.
در سایت هایی مرتبط با حیوانات خانگی، از مقالات حاوی ایموجی و مرتبط با حیوانات برای جذب و ایجاد علاقه ی بیشتر کاربران استفاده کنید و از این طریق آنان را به کلیک بر روی نتایج جست و جو ترغیب کنید.
در استفاده از ایموجی ها، با درنظر گرفتن مخاطبین مورد هدف خود، از متناسب بودن آن با محتوای خود مطمئن شوید.
توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد از ایموجی ها به نوعی اسپم کردن به شمار می رود و در نتیجه سبب حذف آن ها توسط Google می شود. در نتیجه از حداکثر ۱ ایموجی در عنوان و از ۲ یا نهایتا ۳ ایموجی در توضیحات صفحه استفاده کنید.
مطابق سلیقهی مخاطبان هدفتان، از ایموجی ها به درستی استفاده کنید.
گوگل اعلام کرده است که استفاده از ایموجیها به صورت مستقیم در سئو سایت شما تاثیرگذار نخواهد بود. در واقع کلمات کافی بوده و اصولا نوع ردیابی ارتباط کلمه با محتوای صفحه به مراتب راحتتر از ایموجی برای رباتهای گوگل است. اما با در نظر گرفتن فرهنگ کلی جامعه، نمیتوان افرادی را که روزانه به وسیله ایموجی سرچهای خود را انجام میدهند یا از دیدن آنها استقبال میکنند نادیده بگیریم.در حقیقت هنگامی که ما با استفاده از ایموجی در گوگل سرچ را شروع میکنیم، نسبت به کلمه هم معنی در سرچ، نتایج ظاهر شده در صفحه نتایج گوگل برای ما متفاوت خواهد بود. بنابراین از ایموجیبه عنوان عاملی برای تغییر نتایج SERP هم میتوانیم نام ببریم.
با قراردادن ایموجیها در اسنیپتها میتوانید به خوبی از ظرفیت آنها بهره ببرید. فچر اسنیپت به تکه اطلاعاتی در صفحه نتایج گوگل گفته میشود که در بالای نتایج نمایش داده میشود. این معرفینامه شامل عنوان متا (Meta tag)، متای توضیحات (Meta Description) و آدرس صفحه خواهد بود. قرارگیری ایموجی در اسنیپت به افزایش نرخ کلیک (CTR) صفحات شما منتهی خواهد شد. با جذاب کردن اسنیپت توسط ایموجیها میتوانید نرخ CTR صفحات خود را بالا ببرید. با افزایش نرخ کلیک جایگاه شما در نتیجه صفحات گوگل تغییر کرده و میزان بازدید بیشتری از صفحات خود را تجربه خواهید کرد.
1400 © حق نشر برای میرسافت محفوظ است
نظر خود را بگذارید