اسپم سئو چیست؟

 

در دنیای سئو ، اصطلاحی به نام Spamdexing وجود دارد که به صفحاتی که با استفاده از سئوی کلاه سیاه یا ترفند های غیر استاندارد جهت بهبود رتبه و جایگاه خود فعالیت می کنند گفته میشود.

در اسپم شناخته شدن یا همان spamdexing شدن سایت تعداد زیادی متد وجود دارد، از روش ها و متد های بک لینک و سئوی خارجی سایت گرفته تا مشکلات سئوی داخلی سایت همانند وجود لینک های مخفی یا غیر عادی و... که میتواند موجب اسپم شدن آن صفحه در گوگل شود.

 

چه مواردی سایت را اسپم می کند؟

 

 متن و لینک های مخفی ، متن و محتوایی که فقط از طریق سورس صفحه قابل مشاهده هستند و بازدیدکنندگان سایت قادر به مشاهده این لینک ها نیستند (معمولا توسط کدهای CSS/Javascript مورد استفاده قرار میگیرد) و خود مدیران سایت ها کمتر از این روش استفاده می کنند اما در ایران متاسفانه بدلیل فروش قالب های غیر اورجینال در سیستم های مدیریت محتوای مختلف همانند وردپرس، شخص یا شرکت ارائه کننده قالب های غیر اورجینال اقدام به قرار دادن لینک های مخفی در قالب سایت مشتری می کند و مدیران سایت ها نیز متوجه این مشکل نخواهند شد.

Sneaky redirects به ریدایرکت های غیر مرتبط و مخفیانه در سایت ها گفته می شود که کاربر به محتوایی غیرمرتبط از کلمه ای که در گوگل سرچ کرده است هدایت میشود و ریدایرکت کردن کاربران از طریق چندین url و رفتن به چندین آدرس مختلف که معمولا هم توسط کدهای جاوا اسکریپت انجام میشود و 100 درصد از فریم ها در آن استفاده شده و گوگل نیز قادر به شناسایی محتوای فریم ها نیست اما هر سایتی که از این روش استفاده کرده باشد را اسپم شناخته و جریمه می کند (این روش یکی از متد های سئوی کلاه سیاه می باشد)

به تکرار بیش از اندازه کلمات کلیدی Keyword stuffing یا تکرار کلمه کلیدی گفته میشود، شما برای گرفتن رتبه و جایگاه باید برای کلمات کلیدی خود موارد مناسبی در نظر داشته باشید اما اگر در متن و محتوای خود بیش از حد از کلمه کلیدی خود استفاده کنید محتوای شما به عنوان اسپم شناخته میشود و بدلیل نرخ بالای Keyword stuffing نمیتوانید رتبه و جایگاهی را در نتایج به دست آورید.

 تبلیغات کلیکی یا همان PPC که فقط جهت تبلیغات و کسب درآمد می باشد و به هیچ عنوان برای کاربران و بازدیدکنندگان سایت شما مفید و کاربردی نمی باشند.محتوای کپی شده از سایت های دیگر و گرفتن تبلیغات کلیکی PPC برای آن و هدایت کاربران فید feed هایی با تبلیغات PPC

استفاده از صفحات Doorway Page  ( همچنین Jump Page، Gateway Page،Mirror Page) به صفحاتی گفته می شود که بعد از کلیک کردن کاربر بر روی لینک های آن تعداد بسیار زیادی از صفحات دیگر که بیشتر جهت افزایش بازدید میباشد گفته می شود بصورت خلاصه به چندین لندینگ پیج که همه آن ها کاربر را فقط به یک مسیر هدایت می کند. این روش یکی از کار هایی میباشد که در سئوی کلاه سیاه مورد استفاده قرار می گیرد و گوگل نیز به شدت با آن مخالف می باشد و همه سایت هایی که از همین روش استفاده کرده باشند همراه سایت مقصد و هدفی که دارند اسپم شناخته میشوند و از نتایج حذف می شوند.

 تمپلیت و صفحات انبوه دیگری که توسط کامپیوتر ساخته میشوند و در آنها تنوع کلمات کلیدی کم میباشد.صفحه جستجوی تقلبی با تبلیغات PPC که به هیچ درد بازدیدکنندگان شما نمی خورد.  وبلاگ تقلبی با تبلیغات کلیکی  PPCکه محتوای آن نیز کپی شده می باشند.

 سایت های کوچک بازاریابی که صرفا جهت کسب درآمد طراحی شده اند و هیچ کاربرد دیگری ندارند و همه محتوای آن ها متعلق به سایت های دیگر می باشد، مثلا عکس های خود را از دامین دیگری می خوانند یا لینک خرید به سایت دیگری داده شده است. صفحات ضعیف که برای آنها تبلیغات کلیکی گرفته میشود و هیچ محتوای ندارند.  پارک کردن چندین دامین بر روی 1 سایت.

چه مواردی سایت را اسپم می کند؟

چرا گوگل با صفحات اسپم در سئو یا Spamdexing مخالف است؟

 

این صفحات کاملا در حال نقض قوانین و حقوق کاربران می باشند.موتور های جستجوی گوگل بیشتر از محتوای سایت ها به فکر رضایت کاربران از نتایج جستجو هستند به همین خاطر گوگل با سایت هایی که به هر دلیلی بخواهند اختلال ایجاد کنند برخورد می کند.

 

برخورد گوگل با صفحات اسپم در سئو چگونه است؟

 

  • ممکن است سایت شمارا برای همیشه از نتایج جستجوی گوگل حذف کند.
  • ممکن است به صورت موقتی و در یک بازه زمانی سایت شما افت کند و بعد از مدتی برگردد.
  • بعد از مدتی شما با بخشی از کلمات کلیدی مهم سایت خود، افت رتبه و جایگاه خواهید داشت.

پست مرتبط

نظر خود را بگذارید