نرخ تعامل یا اینگیجمنت اینستاگرام (Engagement Rate) ؛ یک معیار برای اندازهگیری تعامل مخاطبان با یک محتوا یا محتواهای ایجاد شده.نرخ تعامل اینستاگرام نشان میدهد که مردم تا چه حد با یک صفحه یا پست در شبکههای اجتماعی ارتباط برقرار کرده و تعامل داشتهاند. فاکتورهایی مانند تعداد لایک، تعداد فالوور، تعداد نظرات،اشتراکگذاری مطالب و …، از جمله مواردی هستند که در تعیین اینگیجمنت اینستاگرام موثراند.
اگر بخواهید اینگیجمنت یک یا چند پست اینستاگرام را محاسبه کنید با استفاده از این فرمول کارتان ساده است؛ اما اگر بخواهید نرخ تعامل کل صفحه را حساب کنید، کارتان سخت میشود.
در سایت phlanx، در هر 24 ساعت فقط 3 بار میتوانید اینگیجمنت صفحات را بهصورت رایگان چک کنید؛ برای بیشتر از 3 بار نیاز به خرید اشتراک دارید. برای استفاده هم فقط کافی است نام کاربری صفحۀ مورد نظر خود را وارد کنید و بر روی علامت ذرهبین کلیک کنید.
در influencerfee علاوه بر نرخ تعامل، نمودارهای نظرات و لایک های مطالب را هم به تفکیک پست میتوانید ببینید.از دیگر ویژگی های Influencerfee این است که میتواند قیمت تبلیغات برای هر اینفلوئنسر را هم محاسبه کرده و به شما بگوید؛ ولی چون این قیمتها به دلار و یورو هستند و برای انجام آن باید اشتراک بخرید،برای ما ایرانی ها کاربرد زیادی ندارد.
سایت Triberr هم، مانند Influencerfee و Phlanx کار میکند، با این تفاوت که دیگر محدودیتی در تعداد صفحاتی که وارد میکنید، ندارید.
این روزها طرفداران استوری بیشتر از پست است مثلا ممکن است فردی حدودا یک هفته هیچ پستی را منتشر نکرده باشد اما هر روز 10 تا استوری را منتشر کرده باشد.کاری که شما باید انجام دهید این است که زمانبندی روزانه برای استوری داشته باشید و برای بیشتر درگیر کردن مخاطبانتان، از نظر سنجی، کوئیز، رای دادن و هر امکان دیگری که ممکن است به استوریها اضافه شود، استفاده کنید.
با استفاده از این قابلیت میتوانید از مخاطبانتان سوال بپرسید و جوابهای آنها را (برای جذابیت بیشتر همراه با نظر خودتان) در استوری بهاشتراک بگذارید.اگر هم سوال خاصی برای پرسیدن به ذهنتان نمیرسد، اجازه دهید مخاطبان از شما سوال بپرسند و شما جواب آنها را در استوری بدهید.در هر دو صورت، شما با دنبالکننده هایتان تعامل میکنید و اینگیجمنت صفحهتان را بالا میبرید.
هشتگهای هدفمند، آنهایی هستند که کاملاً با موضوع پست شما در ارتباطند و توسط کاربران هم جستجو میشوند.سعی کنید برای بهبود تجربه کاربری، هشتگها را در خلال کپشن وارد کنید،از بهکاربردن بیشازحد هشتگها خودداری کنید،هم از هشتگهای با طول کوتاه و هم از هشتگهای با طول بلند استفاده کنید و ...
جواب دادن کامنتها، راه دیگری برای بالا بردن اینگیجمنت صفحه است. توجه کنید که شما برای مخاطبانتان محتوا تولید میکنید و وجود آنهاست که به صفحۀ شما اعتبار میدهد؛ پس تا جایی که میتوانید جواب کامنتها را بدهید تا آنها به تعامل بیشتر با شما و شرکت دربحثها مشتاقتر شوند.
محتوا در اینستاگرام دو بخش دارد؛ یکی محتوای متنی در کپشن و دیگری محتوای تصویری که اساس کار اینستاگرام.در محتوای تصویری، سعی کنید به صفحۀ خود یک تم خاص بدهید و مطابق با رنگ و استایل همان تم، محتوای بصری تولید کنید.در محتوای متنی اما سعی کنید خودتان باشید و با لحن مخصوص خودتان کپشنهای جذاب بنویسید. استفاده از داستان، تجربه، نکات آموزشی، طنز، سوال و... باعث افزایش جذابیت محتوا و به دنبال آن، افزایش مشارکت کاربران خواهد شد.
1400 © حق نشر برای میرسافت محفوظ است
نظر خود را بگذارید